Η ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ είναι ένα ανεξάρτητο αριστερό σχήμα της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης που δραστηριοποιείται στο Φυσικό Αθηνών.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση (Ε.Α.Α.Κ.) καταγγέλει την τραμπούκικη, δολοφονική  επίθεση 80 μελών της ΔΑΠ Θεσσαλονίκης σε μέλη της στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στις 5-5-2011 με στόχο τη φίμωση της φωνής της Ε.Α.Α.Κ. στο συγκεκριμένο τμήμα και αποτέλεσμα τη διακομιδή τριών ατόμων στο νοσοκομείο.

Στο έδαφος της τεράστιας κοινωνικής αποσάρθρωσης, που έχουν επιφέρει τα αντεργατικά μέτρα, καθώς και της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης που προωθούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ., η Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ. με την ενεργό στήριξη  ΝΔ-ΛΑΟΣ, οι απόγονοι των δολοφόνων του Τεμπονέρα, τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους. Αποδεικνύουν ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της αντίδρασης, της διάλυσης και δυσφήμισης του δημοσίου πανεπιστημίου και της ενίσχυσης κάθε αντεργατικής-αντιλαϊκής πολιτικής.

Η  Ε.Α.Α.Κ. θα συνεχίσει την καθημερινή πάλη στις σχολές προκειμένου να ανατραπεί η εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και συνολικά η κυβερνητική πολιτκή. Οι τραμπούκικες επιθέσεις δε μας τρομοκρατούν και θα λάβουν τις αναγκαίες απαντήσεις μέσα από τις μαζικές πολιτικές διαδικασίες του Φοιτητικού Κινήματος.



ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ